Oameni si idei pe #bulevardulcuzambete: George Toma

Detine unul dintre cele mai dulci proiecte online, cu o considerabila cifra de afaceri…calorii, nivel crescut de endorfine, in invelis de creativitate si documentare serioasa: el este George Toma si al sau zazou.ro. 

Omul: George TomaDSC_7374_mic

 1. AZL PLS (ani, zodie, loc) – 30, scorpion, Iasi/Bucuresti
 2. La ce ora te trezesti dimineata? Iei micul dejun? – Dimineata e dificila, pentru ca sunt o persoana nocturna, dar momentan inca functionez dupa programul de iarna. Trezirea e pe la 7:45, iar micul dejun e un pahar de suc de morcovi cu mere si sfecla sau un smoothie de banane cu fructe de sezon.

 3. Ai tabieturi? (paharul de apa pe stomacul gol) – Se poate spune ca nu incep ziua fara o ”gustare nevinovata”, crackers cu faina integrala.

 4. Ti s-a indeplinit o dorinta in care ai crezut cu tarie? Doar ai crezut sau ai facut si ceva in sensul indeplinirii ei? – Imi place sa ma concentrez pe cate o dorinta o data, sa le ating pe rand. Daca imi intra ceva în cap, se fixeaza acolo si nu stau linistit pana nu e realizat. Asa ca lucrez de multe ori in directia aia si fac tot ce pot sa se indeplineasca. Nu prea astept pentru ceva in care cred si pe care mi-l doresc, pentru ca sunt nerabdator. Primul pas trebuie sa vina de la tine, pentru ca restul sa mearga asa cum iti doresti.

 5. Ai experimentat telepatia? Dar déjà-vu-ul? – Da, dar mai mult prin contact vizual, cand ne intelegem din priviri. Am deja-vu-uri frecvente, pentru ca se intampla sa uit ca am mai fost prin anumite locuri. ☺

 6. Ce ai fredonat zilele acestea? – Am faze destul de dese, in care ascult o melodie cate o saptamana. Aceeasi, indiferent de moment. Cred ca inca sunt an faza Keane – Sovereign Light Café (https://www.youtube.com/watch?v=bH13eUiDhmo)

 7. Ce site-uri iti face placere sa urmaresti?Urmaresc cu placere Youtube-ul si asta pentru ca, dincolo de videoclipuri si filmari irelevante, sunt cateva canale cu un continut valoros: The New York Times posteaza documentare interesante, la fel si Vice News. Mai mult, pe youtube sunt si filme romanesti (canalul Cinepub), postate in mod legal, la o calitate foarte buna. Merita!

  Ideea : Zazou.ro – Topiti dupa ciocolata10441204_866945850034552_6738667257590185112_n

 8. De ce-ul si cum-ul care au declansat proiectul? – Zazou.ro a pornit din pasiune pentru ciocolata. Din dorinta de a vedea dincolo de ambalaj si de a aprofunda modul in care ciocolata ajunge la noi. A pornit initial ca o joaca, cu articole de test superficiale si s-a dezvoltat si slefuit in timp. Am ajuns sa facem nu numai review-uri de ciocolata, ci si altfel de teste, toate legate de ciocolata.

 9. Piedici si reusite? – Una dintre cele mai mari reusite e ca avem o echipa unita, care crede in proiect si ca am deschis apetitul multora pentru ciocolata de calitate. De cealalta parte, imi pare rau ca nu am mai mult timp pentru toate ideile pe care le am pentru proiect, dar comunitatea ciocoholicilor se dezvolta natural si apar din ce in ce mai multi oameni topiti dupa ciocolata.

 10. Ce skills-uri ai dobandit prin acest proiect? autodidact – Am invatat ce inseamna o ciocolata de calitate. Am deprins un obicei important, pe care as vrea sa il aiba cat mai multi, cititul etichetei produsului.

 11. Ce te-a surprins placut recent? – Unul dintre lucrurile care nu inceteaza sa ma surprinda e faptul ca in preajma ”Scolii Altfel” primesc telefoane de la scoli sau gradinite care vor sa programeze vizite la ”fabrica dumneavoastra de ciocolata”. Ma bucur ca zazou.ro e citit.

 12. Un loc in care nu credeai ca ai sa ajungi sau un loc care ti-a placut mult. – Intotdeauna imi place sa ma plimb prin fabricile de ciocolata. Sunt locuri unde nu as fi ajuns daca nu era zazou.ro, iar bucuria de a vedea cum curge ciocolata in forme e de nedescris.

 13. Un om pe care nu credeai ca ai sa-l cunosti sau un om de la care ai invatat ceva. – Am descoperit multi oameni interesanti datorita ciocolatei, oameni de la care am incercat sa iau cate ceva care sa-mi fie de ajutor: Diana Urban, Ion Codreanu – Leonidas Ciocolata Belgiana, sau Marius Tudosiei – Bacania veche.

  De pe #bulevardulcuzambete:10489645_739148849480920_2612534058234567309_n

  1.Cine te-a facut sa zambesti recent si de ce? – Ionela, sotia mea, ma face sa zambesc mereu.

  2.Tu cand ai facut pe cineva sa zambeasca si cum? – Cred ca primesc mai multe zambete cand am ciocolata cu mine ☺

  3.Pe cine ai vrea sa vezi pe #bulevardulcuzambete?Pe WEDdesigners 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s