Idei practice pentru redecorarea casei la inceput de an

Orice inceput de an vine cu dorinta schimbarii. Atat a noastra, cat si a ceea ce ne inconjoara. E adevarat insa ca, dupa sarbatorile de iarna, luna ianuarie este putin vitregita de resurse financiare. Asadar, premisele ar fi urmatoarele: cum putem aduce schimbari in casa, cu bani putini? Nimic mai simplu! Profitam de reducerile substantiale ale sezonului sau chiar de lichidarile de stoc. Praktiker asigura confortul de acasa cu sute de solutii deco la preturi incredibil de mici.

Holul, jos palaria

Cum poti revitaliza holul? Prin alegerea unor piese de impact. In primul rand holul este de cele mai multe ori „mobilat” cu usi. Asa incat primul pas pentru schimbare ar fi sa alegem usi noi pentru camere. Praktiker ofera o gama de usi moderne la preturi accesibile.

Pasul doi ar fi schimbarea pendulului printr-o piesa statement. De ce nu un pendul palarie, disponibil la Praktiker la un pret de nerefuzat si intr-o varietate de culori.

Praktiker_pendul palarie rosu_69.99 lei

Metamorfoze in bucatarie

Probabil in bucatarie petrecem cel mai mult timp. In primul rand pentru gatit, dar si pentru mesele frumoase in familie. Mobila poate fi destul de greu de schimbat, dar putem experimenta in jurul ei. Seturile Barcelona sau New York de masa si scaune de la Praktiker vor aduce un suflu nou si vor asigura un spatiu generos de jur imprejur.

Praktiker_set New York_215.92 lei

Dormitorul sub imperiul organizarii

Tot ce ne dorim de la dormitor este relaxare si liniste, nu? Ei bine, nu putem obtine toate astea fara organizare. Daca dressingul isi face treaba cu hainele, cum ramane cu bijuteriile si accesoriile? Dulapul cu oglinda pentru bijuterii  de la Praktiker beneficiaza de o reducere de 20% si este disponibil in doua culori, fucsia sau alb. Dulapul ofera spatiul necesar pentru bijuterii si o oglinda generoasa.

Praktiker_dulap bijuterii deschis_423.92 lei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s