Inventii in numele frumusetii

Stim cu totii ca “tinerete fara batranete” e doar un basm, dar de multe ori ne place sa credem in povesti. Tanjim neincetat dupa un neverending youth story. Asta fac si cercetatorii. Cauta neincetat idei si solutii prin care sa ducem cat mai departe efectele imbatranirii. Primul organ VIZIBIL afectat de aceste efecte este pielea.

Pielea este sustinuta de tesutului conjunctiv si componenta de baza a acestui tesut este colagenul. Avand aspectul unei aspectul unei retele de fibre, colagenul reprezinta 75% din piele.  Exista mai multe tipuri de colagen in organism, care ajuta la constructia celulara sau la repararea tesutului. Studiile arata ca dupa varsta de 25 de ani colagenul se distruge anual cu o rata de 1.5%. Inainte de a incepe sa facem calcule, vestea buna este ca s-a inventat Beautin Collagen,  o formula lichida care asigura in organism atat elementele nutritive primare, cat si micronutrienti care contribuie la stimularea producerii naturale de colagen de catre organism. Se administreaza ca supliment alimentar, o (1) masură (30 ml) pe zi, in forma existenta sau dizolvat intr-un pahar cu apa, preferabil seara inainte de culcare.

myelements_BEAUTIN COLLAGEN BOX_BOTTLE_

Beautin Collagen reprezinta un complex integrat de frumusete, un supliment alimentar cu colagen imbogatit cu acid hialuronic, vitaminele A si C, complex de vitamina B si zinc.

Studiile clinice care au avut ca obiectiv evaluarea actiunii colagenului hidrolizat PEPTANTM, confirma contributia acestuia imbunatatirea aspectului sanatos si frumos al pielii din interior. Mai precis, conform studiilor clinice, colagenul hidrolizat PEPTANTM :

  • Imbunatateste conditia si structura pielii, prin administrarea zilnica timp de 12 saptamani
  • Sporeste hidratarea pielii cu 28%
  • Netezeste cutele pielii cu 26% si previne formarea ridurilor profunde
  • Reduce fragmentarea colagenului cu 31%

BEAUTINΤΜ COLLAGEN este o formula completa de frumusete, ale cărei ingrediente acționeaza sinergic, contribuind eficient la mentinerea sanatatii si a frumusetii pielii. Pe langa multiple avantaje pe care le ofera organismului, BEAUTINΤΜ COLLAGEN lupta impotriva radicalilor liberi cu ajutorul antioxidantilor si contribuie la sanatatea tesutului conjunctiv, a cartilajelor si a incheieturilor.

Beautin Collagen este disponibil in doua variante, cu aroma de capsuni-vanilie si cu mango-pepene galben si poate fi achizitionat de pe www.vegis.ro.

Mai mult informatii despre Beautin Collagen pe site-ul www.beautincollagen.ro.

BEAUTIN COLLAGEN Packshot si measure cup

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s