Noile piese cu imprimeuri de la ETIC

Cum purtăm hainele cu imprimeuri în acest sezon? Regula cea mai simplă rămâne valabilă: în combinație cu piese uni – aceasta este varianta cea mai sigură și cu care nu dai greș. Însă, uneori, poți să te abați de la regulă și să combini două piese cu imprimeuri. Da, ai nevoie de un pic de îndrăzneală și de încredere în tine, însă vei fi o apariție wow.

Unde purtăm printuri? Oriunde! Pantalonii sau sacourile sunt perfecte pentru birou, iar rochiile și fustele sunt ideale și pentru o după-amiază în oraș. Seara, combină pantalonii cu imprimeuri cu un top negru și accesorii aurii. Poartă pantofi sau sandale cu toc și ești gata de petrecere!

ETIC ne propune o mulțime de piese noi cu print din colecția de primăvară-vară: de la rochii și bluze la pantaloni și sacouri cât mai vesele. În felul ăsta, chiar și hainele tale pentru birou vor fi stylish, iar noul tău look office va ieși în evidență.

13062759_10204513361673397_34861815_o

Pe lângă piesele cu imprimeuri, în noua colecție Rainbow de la ETIC găsești atât haine office (cămăși, sacouri, pantaloni cu dungă), piese în trend (pantaloni culottes, topuri, bluze drapate sau asimetrice), cât și de party (rochii de seară, bluze și topuri cu paiete și detalii metalice).

Colecția Rainbow de la ETIC este deja disponibilă în toate magazinele brandului și online, pe www.etic.ro

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s