Alina Andreea Sluser si povestea TRAP TRAP

Omul: Alina Andreea Sluser

Am cunoscut-o pe Alina in comunitatea femeilor de business, tinere antreprenoare. Aveam sa legam o frumoasa prietenie, tradusa printr-un schimb de povesti de viata sau povesti de cariera pline de inpiratie, schimb de titluri de carti, prin timp de calitate petrecut alaturi de un om frumos.

Are cu un an peste 25, s-a nascut in Bucurestiul insorit al lunii iunie si ii plac zilele fara alarma de trezire. Ea este creatoarea TRAP TRAP, care, in antiteza cu numele ales pentru business-ul ei, nu face nimic in viteza. Alina cauta neincetat cea mai buna versiune a sa si ii impulsioneaza si pe cei din jur la a da tot ce e mai bun din ei. Este un om de actiune, rational, inteligent si foarte deschis, dupa cum o vom descoperi in interviul de mai jos. TRAP TRAP este live pe Facebook https://www.facebook.com/traptrap.ro si in curand pe un site oficial.

Ti s-a indeplinit o dorinta in care ai crezut cu tarie? Doar ai crezut sau ai facut si ceva in sensul indeplinirii ei?

Mi s-au indeplinit mai multe dorinte in care am crezut si am si actionat in sensul indeplinirii lor. Recunosc ca unele s-au indeplinit mai usor si altele mai greu, insa in ambele cazuri a fost necesar sa actionez. In acest sens, sunt de parere ca „norocul” mi-l fac singura si ca acesta este direct proportional cu gradul de implicare. De-a lungul timpului am observat ca mi s-au indeplinit acele dorinte in care eram relaxata, detasata cu privire la rezultatul final intrucat stiam, simteam ca mai devreme sau mai tarziu se va intampla cum doresc. Ma amuz in cercul de prieteni spunand despre genul acesta de dorinte ca sunt dorinte „fara atasament”.

Ai experimentat telepatia ? Dar déjà-vu-ul?

Telepatia functioneaza. Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa ma gandesc la o persoana pe care nu am mai vazut-o de multa vreme si la scurt timp sa ma sune sau chiar sa o intalnesc unde nici nu ma asteptam. De cateva ori am experimentat si déjà-vu-ul. E o senzatie ciudata si nu pot sa spun ca imi place prea mult.

Ce ai fredonat zilele acestea?

Cand imi place o melodie o ascult pana nu mai pot sa o aud (pentru o vreme).Zilele acestea am tot ascultat si fredonat melodiile lui Maroon 5.

Ce site iti face placere sa urmaresti?

Urmaresc multe site-uri si bloguri legate de ecvestru (The Equestrian, Chron of Horse, Equestrian Lifestyle etc.) si business (Entrepreneur, Forbes, Sales Blog – Jeffrey Gitomer etc.). In rest, vizitez episodic diverse bloguri de cultura, arta, design, lifestyle sau entertainment.

Ideea: TRAP TRAP – Din Dragoste Pentru Cai

TT (2)

De ce-ul si cum-ul care au declansat proiectul?

Din dragoste pentru cai si din dorinta de a putea apropria, prin purtarea pieselor vestimentare, o parte din nobletea cailor. TRAP TRAP aduce mai aproape de pasionatii de ecvestru sentimentul pe care il poti avea in prezenta acestor fiinte.Primele articole vestimentare TRAP TRAP prezinta tricouri polo si casual, pentru femei si barbati, pictate manual (cu cai). Pregatim si alte articole cu inspiratie din ecvestru, stati pe-aproape.

De ce TRAP TRAP? Ei bine pentru ca adevarata eleganta nu e nici la pas, nici galopata, ci este exact miscarea ce impleteste starea de self confidence cu gratia si frumosul. Calul, muza acestui concept, este mereu constient de frumusetea lui si isi ia libertatea sa si-o exprime, rebel si gratios, ori de cate ori simte.

Asa ca, ancorat in ecvestru, TRAP TRAP te provoaca sa iti arati si sa iti porti constient frumusetea!

TT (6)

 

Piedici si reusite?

Confirmarea reusitei o reprezinta fiecare zambet larg primit de la clientii nostri. Cand faci ceea ce iti place nu exista piedici, exista doar provocari. Provocarea TRAP TRAP este in principal legata de raspandirea si dezvoltarea culturii ecvestre in Romania.

Ce skills-uri ai dobandit prin acest proiect?

Odata cu TRAP TRAP am invatat in special sa fiu rabdatoare si sa imi setez asteptari corecte. Apoi, mi-am intensificat perseverenta si am devenit mai organizata.

TT (5)

Ce te-a surprins placut recent?

Faptul ca unul dintre clientii TRAP TRAP a platit (in momentul in care i-am facut livrarea) mai mult decat pretul tricoului pictat manual chiar cu calul sau.

Primim foarte multe feedback-uri pozitive, insa, recunosc ca la un astfel de gest nu m-am asteptat niciodata.

Un loc in care nu credeai ca ai sa ajungi sau un loc care ti-a placut mult.

Tot datorita TRAP TRAP ajung in diferite locuri cu cai (cluburi ecvestre / pensiuni / muzee cu centre ecvestre etc.) care imi plac foarte mult. Sunt deseori intrebata de apropiati si cunostinte unde le recomand sa mearga la echitatie sau pur si simplu sa vada caii si sa se bucure in aer liber.

TT (4)

Un om pe care nu credeai ca ai sa-l cunosti sau un om de la care ai invatat ceva.

Prin natura activitatii pe care o desfasor cunosc o gramada de oameni care ma inspira. Insa, intrebarea ta mi-a adus aminte de cineva pe care l-am intalnit acum 4 ani. Este vorba despre Richard Branson, un antreprenor si influencer britanic. Sir Richard Branson este o personalitate de business pe care o apreciez foarte mult si pe care am intalnit-o, in realitate, mai devreme decat mi-am imaginat. 

De pe bulevardul cu zambete:

Cine te-a facut sa zambesti recent si de ce?

O parte dintre apropiatii mei imi spun ca ei nu isi imagineaza o „Alina” cu fata trista intrucat nu m-au vazut vreodata asa. Cel mai recent m-am amuzat copios cand un politist mi-a acordat prioritate de trecere intr-un loc nesemnalizat corespunzator pentru pietoni.

Tu cand ai facut pe cineva sa zambeasca si cum?

Astazi! Eram la rand la casa intr-un magazin. In spatele meu statea o mamica cu un bebe in carut. Nu m-am putut abtine si am scos limba la el. S-a amuzat atat el, cat si mamica.

Pe cine ai vrea sa vezi pe bulevardul cu zambete?

Oameni care aleg constient sa isi traiasca viata pe care o viseaza. Oameni adevarati care inspira prin simplul fapt ca sunt asa cum sunt.

TT (8)

 

Pentru cei care isi doresc un tricou cu totul autentic, cei care cauta un cadou personalizat, handpainted, pentru iubitorii de cai, pentru toti exista TRAP TRAP si puteti comanda la atelier@traptrap.ro. TT (7)

Leave a comment